Унесите тражени појам.

Чланак

Свети Сава 27. 01. 2017.

Светосавска приредба одржана је 27. јануара 2017. године. Свечаност је отворила директорка школе Наташа Зец пред пуном свечаном салом. Као и сваке године, свештеници су се радо одазвали позиву да освештају славски колач и тако увеличају наше славље.

На приредби је приказан успешан тимски рад ученика и наставница Јелене Пејовић, Александре Крсмановић и Јелене Секулић. Приказан је драмски комад „Злато испод дуда“ који слика свакодневни живот сиромашне породице у ком се, уз веру и поштовање учења Светог Саве, одгајају и васпитавају деца и превазилазе животне тешкоће. Сјајан избор песама и сценографија сведена на праву меру допринели су веома позитивном утиску публике.

Ученици су пренели гледаоцима важну поруку да се доброта и племенитост увек доротом и племенитошћу враћа. Након приредбе, гости су имали прилику да погледају изложбу ликовних радова у холу школе.

Сви присутни гости уживали су у овој вечери што нам је посебно драго и важно јер мотивише и наставнике и ученике да се и даље труде и раде.